Bohemian chic

Bohemian chic
De bohemian look blijft trendy! In deze workshop maak je een Bohemian chic halssnoer op jouw maat. Een speelse fijne halsketting, een opvallende armband, exotische oorringen,... kleurrijk of ton sur ton: alles is mogelijk!

Voor deze workshop hebben we met glaskralen gekettelde ketting, bohemian style hangertjes, buisjes, rocailles en creolen geselecteerd. Het aanbod is heel ruim, je kunt ook kiezen voor halfedelstenen, tussenkralen in metaal of Tsjechische glaskralen. De finishing touch zijn speelse elementen zoals kwastjes, etnisch touw, pluimen,...

Speciaal voor deze workshop lieten we een exclusieve Zahia collectie maken in India! Geïnspireerd door de prachtig uitgewerkte motieven en patronen uit de Indiase architectuur en decoratie zaten we samen met enkele lokale ontwerpers om een unieke collectie uit te werken. We hebben fantastisch mooie tussenstukjes en filigraan hangers en bedels in verzilverd en verguld metaal. Stuk voor stuk zuiver handwerk uit India!
Wil je meer weten over deze collectie? Kijk dan eens op de blog!

Technisch zijn er veel mogelijkheden; je leert kettelen en je gebruikt allerlei trucjes en nieuwe findings om de verschillende onderdelen aan elkaar te bevestigen. 

 Voorkennis: geen


€ 30,00

Inclusief koffie en thee, exclusief kralen en materiaal.

Bekijk ook eens

²