Bruidsworkshop

Bruidsworkshop
Heb je er al eens aan gedacht om je bruidsjuwelen zelf te maken? Dat kan!

Met onze VIP formule ontvangen we je samen met je getuigen, mama of beste vriendinnen voor een privé workshop in één van onze winkels. We zorgen voor een glaasje cava en iets lekkers om van deze workshop een bijzonder en ontspannend moment te maken. 

Hoe gaan we te werk? Om de workshop goed voor te bereiden mag je op voorhand een moodboard doormailen of ons enkele foto's bezorgen van de stijl en het type juwelen dat je graag zou maken. Dit kan een armbandje, een paar oorringen, een halsketting of een volledige juwelenset zijn. Ook een enkelbandje of een rugjuweel liggen binnen de mogelijkheden! 
Aan de hand van jouw wensen bereiden we het technische gedeelte van de workshop voor. 


Dan is het aan jou! Tijdens de workshop leer je onder professionele begeleiding van een Zahia medewerkster de technieken die je nodig hebt om jouw juwelen te maken. Ook de extra deelnemers kunnen iets maken voor zichzelf om te dragen op het feest. 
Er is materiaal aanwezig om eerst te oefenen, waarna je kan beginnen aan je eigen setje. Enkele ontwerpen die we reeds maakten kunnen je daarbij inspireren en op weg zetten. 
Je mag eventueel ook een stofstaal of de outfit zelf meebrengen, dan kunnen we het ontwerp helemaal afstemmen qua vormgeving, lengte en kleur. Ook foto's van een pasmoment of je outfit zelf kunnen helpen in de zoektocht naar het perfecte juweel. 

Na vier uur ga je naar huis met je eigen set zelfgemaakte bruidsjuwelen om te stralen op jouw dag!


Kostprijs van dit hele plaatje? 
Het inschrijvingsgeld bedraagt €150 - exclusief materiaal. Hiervoor heb je: 
* een privé workshop van 4u
* 3 personen die mogen deelnemen, je mag dus tijdens deze workshop 2 personen (je getuigen, vriendinnen,...) meebrengen die je raad kunnen geven en ook iets voor zichzelf kunnen maken
* een 4e persoon die gratis mag meekomen

Heb je interesse in deze VIP bruidsworkshop? 
Aarzel dan niet om ons te contacteren met vragen of om een eerste afspraak te maken. Voor onze winkel in Antwerpen kan dit door te mailen naar antwerpen@zahia.be, voor een afspraak in Leuven kan je mailen naar leuven@zahia.be.

In Antwerpen kan de bruidsworkshops ingepland worden op dinsdag, donderdag en vrijdag om 9u30. Indien je deze workshop op een zaterdag wenst te boeken betaal je een extra toeslag van €30. 

€ 150,00

€150 voor een privé workshop voor de bruid en 2 extra personen. Een 4e deelnemer is gratis. Exclusief kralen en materiaal. Inclusief cava (of koffie of thee) en een versnapering.

Bekijk ook eens

²