Workshop door Masha Plokhuta: kunst op canvas

Workshop door Masha Plokhuta: kunst op canvas
Masha Plokhuta is een Oekraïnse kunstenares, modeontwerpster en kunsttherapeute. Misschien heb je haar naam al eens zien voorbijkomen op onze social media of maakte je reeds kennis met haar gastcollectie unieke juwelen in onze winkels? 

In haar werk combineert ze verschillende technieken en materialen tot een uniek resultaat. Met abstracte, organische vormen creëert ze een kleurrijke en expressieve wereld die de innerlijke en creatieve ontplooiing verbeeldt. Van mode tot 3D schilderijen en het maken van kunstobjecten en NFT's, Masha doorbreekt de grenzen van de toegepaste en schone kunsten en vindt haar uitdrukking in verschillende beeldtalen. 

Deze video geeft een mooi beeld van Masha's kunst en visie. 

Na een succesvolle masterclass 'Juwelen maken met borduurtechnieken' ontvangen we Masha met veel plezier opnieuw in onze winkels in Antwerpen en Leuven voor een nieuwe workshop: kunst op canvas

Tijdens de workshop werk je op een vierkant wit canvas om je eigen, persoonlijke kunstwerk te creëeren. Je hoeft geen angst te hebben voor het witte doek, want Masha begeleidt je als ervaren kunsttherapeute om stap voor stap een authentiek werk vanuit jezelf te maken. Met behulp van de door Masha ontwikkelde associatiekaarten 'Pick Your Creativity' kom je intuïtief en dmv associatie tot een aantal vertrekpunten van waaruit je je werk kan vormgeven. Er is ruimte voor experiment en zelfverkenning, en ongedwongen werken in alle vrijheid.

Je leert werken met verschillende technieken en combineert materialen zoals verf, papier en decoratieve elementen, garen en kralen tot je eigen kunstwerk. 
Stapsgewijs kom je tot een kleurrijk en uniek resultaat en ga je op het einde van de workshop naar huis met een persoonlijk werk op doek

Praktisch:
- Deze workshop duurt 3 uur
- Ontdek of ontplooi je creativiteit en geniet van een moment voor jezelf
- Maak laagdrempelig kennis met kunsttherapie
- Onder begeleiding verbeeld je een emotie of persoonlijk verhaal naar een abstract kunstwerk


- Je gaat naar huis met een afgewerkt en zelfgemaakt werk op canvas
- Alle materialen en koffie/thee zijn inbegrepen
- De workshop wordt in het Engels gegeven

Na 3 uur ga je naar huis met je eigen kunstwerk op canvas om aan de muur te hangen of op een kast of tafeltje tentoon te stellen. 

Dit is een 'all-in' workshop, met het inschrijvingsgeld betaal je dus ook meteen alle materialen en benodigdheden om je werk te maken. Er is een ruim aanbod aan materiaal uit de collectie van Masha beschikbaar van waaruit je kan kiezen. 

Hou er rekening mee dat deze workshop in het Engels wordt gegeven!
Op aanvraag kunnen we dit ook organiseren in het Oekraïens of Russisch voor een groepje. 

Er is geen voorkennis of ervaring verreist. 
Iedereen is welkom om deel te nemen!

€ 95,00

Inclusief alle materiaal om een afgewerkt kunstwerk te maken. Inclusief koffie en thee.

Bekijk ook eens

²