Strass

S
Strass
Strass-kralen zijn feestelijk, ideaal voor oorringen, of als broche op dat leuke zwarte jurkje.

Strass wordt gemaakt van glas en lijkt op diamant. Het procedé voor de productie van strass is ontwikkeld door Georg Friedrich Strass (1701-1773), naar wie het materiaal ook is genoemd.

De benaming strass voor imitatiediamanten uit glas wordt gebruikt sinds de 18e eeuw. Door het procedé dat Strass ontdekte, verkreeg men een soort glas met een andere weerkaatsing van het licht. De weerkaatsing benadert de weerkaatsing van het diamant-kristal, waardoor strass veel meer fonkelt dan geslepen glas.

We hebben nu heel leuke strass-kralen, ideaal voor de feesten of voor bruidssieraden. Let op: deze kralen maken geen deel uit van onze permanente collectie, we hebben ze alleen voor de feestdagen! Meer foto's vindt u hier.

Bijzonder goed met deze kralen staan lente-, winter-, lente-winter- en zomer-winter-types. U kent uw type nog niet? Schrijf nu in voor een worksjhop Ken je kleuren, ook een perfect cadeautje voor onder de kerstboom!

Bron: Wikipedia

Zahia webshop

Nieuwsbrief

Uitschrijven

Schrijf hier in als u op de hoogte wilt blijven van de activiteiten. En op uw verjaardag krijgt u van ons een kortingsbon van 10% toegestuurd!