Halssnoer: de basis

Halssnoer: de basis
Je wilt dolgraag je eigen creaties maken, maar je weet niet hoe je eraan moet beginnen? Dan is dit de ideale startersworkshop!
In deze workshop creëer je een exclusief, persoonlijk halssnoer door verschillende kralen uit onze collectie te combineren.

Je leert eerst een eenvoudige techniek om een slotje te bevestigen aan de rijgdraad. Daarna gaat er bijzondere aandacht uit naar het gebruik van een kleurenwiel en leer je hoe je een evenwichtig ontwerp opbouwt.

We tonen je enkele halssnoeren als voorbeeld om een extra kijk te krijgen in compositie en materiaalkeuze.

Dan is het aan jou om naar eigen smaak  je eigen geregen halssnoer samen te stellen. Hierbij heb je keuze uit onze steeds wisselende en unieke collectie halfedelstenen en glaskralen (Tsjechisch en Murano glas). Heel bijzonder zijn onze nieuwste collectie's Murano glas en de Zahia Exclusive collectie edelstenen. Deze kralen hebben we zelf ontworpen, en worden speciaal voor Zahia gemaakt.

Je krijgt van ons ook advies over de ideale lengte van je halssnoer en kleuradvies zodat u met een uniek juweel naar huis gaat dat helemaal bij je past. 

Met deze techniek kan je ook een eenvoudige armband maken tijdens de workshop. 

Er is voor deze workshop geen voorkennis vereist. 
Dit is een workshop waar iedereen zich voor kan inschrijven omdat het accent niet ligt op technische vaardigheden maar op het combineren van vorm en kleur. 

INSPIRATIE

Wil je op de hoogte blijven van onze meest actuele collecties en nieuwigheden? Volg dan onze Facebookpagina en Instagram. We posten wekelijks inspirerende ontwerpen, ideeën en updates over nieuwe collecties. 

€ 30,00

Exclusief kralen en materiaal.

Bekijk ook eens

²