Broche maken: de plooitechniek

Broche maken: de plooitechniek

Een broche geeft die extra touch aan een leuke blouse, een jas of een eenvoudige sjaal. 


Met enkele zorgvuldig uitgekozen kralen en zilver- of gouddraad (verguld zilver) maak je in deze workshop je eigen unieke broche!


Er komen in deze workshop twee technieken aan bod om een broche-sluiting te maken. We oefenen de technieken eerst in met koperdraad met behulp van tangen en een vijltje. Daarna ga je zelf aan de slag om je eigen broche te creëren!

Enkele mooie voorbeelden bieden hierbij inspiratie en zetten je op weg. Uiteraard staan we ook altijd klaar om je te helpen bij het uitwerken van je eigen ontwerpen!


TIP: Heb je een bepaalde trui of sjaal in gedachten waarop je broche wil dragen? Breng deze dan zeker mee. Zo kunnen we ervoor zorgen dat je broche perfect past!


Je krijgt bij deze workshop ook een uitgebreide handleiding. Hierin staan de technieken stap voor stap beschreven, met illustraties van verschillende ontwerpen. Handig om thuis verder mee aan de slag te gaan!  


Wie eerder al de workshop "Maak je eigen ring van A tot Z" of "Oorringen maken: de plooitechniek" volgde, ontdekt weer een eindeloze reeks nieuwe mogelijkheden voor creaties met zilverdraad! 


VOORKENNIS

Er is voor deze workshop geen voorkennis vereist. 


INSPIRATIE

Wil je graag op de hoogte blijven van onze meest actuele collectie's en nieuwigheden? Volg dan onze Facebookpagina en Instagram! We posten wekelijks inspirerende ontwerpen, ideeën en updates. 


Je kan ook inschrijven op onze nieuwsbrief. Zo ben je als eerste op de hoogte van actie's, promoties en nieuwe workshops. Op je verjaardag ontvang je bovendien een kortingsbon van 10%!


€ 30,00

Inclusief koffie, thee en een handleiding. Exclusief kralen en materiaal.

Bekijk ook eens

²