Bruidsworkshop

Bruidsworkshop
Heb je er al eens aan gedacht om je bruidsjuwelen zelf te maken? Dat kan!

Met onze VIP formule ontvangen we je samen met je getuige, mama of beste vriendin voor een privé workshop in één van onze winkels. We zorgen voor een glaasje cava en iets lekkers om van deze workshop een bijzonder en ontspannend moment te maken. 

Hoe gaan we te werk? Tijdens een eerste afspraak bepalen we het ontwerp aan de hand van wat je zal dragen op je trouwdag. Dit kan een armbandje, een paar oorringen, een halsketting of een volledige juwelenset zijn. Ook een enkelbandje of een rugjuweel liggen binnen de mogelijkheden!
Vergeet geen foto's mee te nemen van een pasmoment, of eventueel een stofstaal of de outfit zelf. Dan kunnen we het ontwerp helemaal afstemmen qua vormgeving, lengte en kleur. Op voorhand een moodboard maken kan ons ook op weg helpen in de zoektocht naar het perfecte juweel voor deze speciale dag. 

Tijdens dit eerste contactmoment geven we je een raming van de kostprijs van het materiaal. Reken voor deze sessie ongeveer een uur. 


De tweede afspraak is de eigenlijke workshop. Onder professionele begeleiding van een Zahia medewerkster leer je de technieken die je nodig hebt om jouw juwelen te maken. 
Er is materiaal aanwezig om eerst te oefenen, waarna je kan beginnen aan je eigen setje. Enkele ontwerpen die we reeds maakten kunnen je daarbij inspireren en op weg zetten. 

Na drie uur ga je naar huis met je eigen set zelfgemaakte bruidsjuwelen om te stralen op jouw dag!Kostprijs van dit hele plaatje? €80 - exclusief materiaal. 
Je mag tijdens beide sessies iemand meenemen die je raad kan geven of kan helpen bij het vervaardigen van de juwelen of iets voor zichzelf maakt. Per extra persoon komt er €20 aan inschrijvingsgeld bij. 

Heb je interesse in deze VIP bruidsworkshop? 
Aarzel dan niet om ons te contacteren met vragen of om een eerste afspraak te maken. Voor onze winkel in Antwerpen kan dit door te mailen naar antwerpen@zahia.be, voor een afspraak in Leuven kan je mailen naar leuven@zahia.be.

€ 80,00

€80 voor de 2 afspraken voor de bruid en een extra persoon. Exclusief kralen en materiaal. Inclusief cava (of koffie of thee) en een versnapering.

Bekijk ook eens

²