Mondmaskerjuweel

Mondmaskerjuweel
Mondmaskers zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld en jammer genoeg hangen we er nog een tijdje aan vast. Waarom er dan niets leuks mee doen? 

In deze workshop leer je een mondmaskerjuweel maken, dat zowel functioneel is als een extra touch toevoegt aan je outfit. Van alledaags tot feestelijk, voor ieder wat wils! Een extra troef, je kan ze ook als halsketting dragen. Als dat geen win-win is!

Laat je inspireren door onze ontwerpen en leer volgende technieken: werken met pletbuisjes, een gesloten oogje plooien/kettelen en open ringetjes gebruiken.

Trakteer jezelf op een creatieve en gezellige voormiddag of avond. In deze tijden moeten we onszelf al eens een extraatje gunnen!

VOORKENNIS
Je hoeft voor deze workshop geen voorkennis te hebben.

 
INSPIRATIE
Wil je op de hoogte blijven van onze meest actuele collectie's en nieuwigheden? Volg dan onze Facebookpagina en Instagram! We posten wekelijks inspirerende ontwerpen, ideeën en updates over nieuwe collectie's. 

Je kan ook inschrijven op onze nieuwsbrief. Zo ben je als eerste op de hoogte van actie's en  promoties. Op je verjaardag ontvang je bovendien een kortingsbon van 10%!

€ 30,00

Inclusief koffie en thee, exclusief kralen en materiaal.

Bekijk ook eens

²