Blog

Welkom om te shoppen op afspraak!

26 March 21 11:55 AM

Update: Vanaf maandag 26 april zijn de Zahia winkels weer open zonder afspraak!

Op het overlegcomité is beslist dat we onze winkels helaas opnieuw moeten sluiten vanaf zaterdag 27/3 voor tenminste 4 weken. Alweer een zware tegenslag, maar we laten de moed niet zakken!

0

 

Binnen de richtlijnen is het mogelijk om te shoppen op afspraak.

Voor ons is het niet haalbaar om dit dagelijks aan te bieden in elke winkel, maar we willen jullie wel de kans geven om je eigen kralen, materiaal of juwelen uit te kiezen op een vooraf gereserveerd moment.

 

Daarom kan je vanaf volgende week bij onze Zahia winkels terecht op vastgestelde dagen in de week om op afspraak te komen shoppen.

Voor Zahia Gent is dit wekelijks mogelijk mogelijk op woensdag, voor Zahia Leuven op donderdag en voor Zahia Antwerpen op vrijdag. Telkens van 11u tot 16u.

 

Je bent van harte welkom mits vooraf te reserveren via mail op ann@zahia.be of door een sms te sturen naar het nummer 0486/21 21 89.

 

Bij Zahia Aalst kan je op donderdag en vrijdag een afspraak te maken tussen 11u en 16u. Je kan dit doen door een privé bericht te sturen naar de Facebook of Instagram pagina van Zahia Aalst, of door te mailen naar laetitia@zahia.be.

 

Op alle andere dagen zijn onze winkels voorlopig gesloten.

 

Hou er rekening mee dat alle huidige coronamaatregelen blijven gelden tijdens je bezoek in de winkel; een mondmasker is verplicht en je mag max. met 2 personen uit je bubbel komen winkelen. Maar de persoonlijke, inspirerende en aangename winkelervaring is net zo belangrijk, dus ook het mooie aanbod en het enthousiasme waarmee we je zullen ontvangen blijft onveranderd! ; –)

 

Shop je liever online? Dan ben je natuurlijk van harte welkom op onze webshop!

 

Hou de moed erin, en we zien jullie binnenkort graag weer terug in de winkel en aan de workshoptafel!


comments powered by Disqus