Blog

De voorverkoop, in de drie winkels, op zondag 4 oktober: 30% op alle snoeren van de nieuwe collectie!

13 September 09 02:17 PM

Noteer deze datum nu in uw agenda! Voor het eerst gaat de voorverkoop gelijktijdig door in de drie winkels. De kralen uit de nieuwe collectie zijn dan te koop per snoer, u krijgt maar liefst 30% korting. Aanbod enkel geldig op zondag 4 oktober!

Renate en ik zijn in het buitenland op zoek gegaan naar de nieuwste stenen en de mooiste kleuren. De trends: de stenen zijn weer iets kleiner en klassieker (en dus ook minder duur!). De kleuren zijn intens: veel hardblauw en petroleum, veel paars en oranje, fuchsia en bessenkleuren. Foto's zijn er nog niet maar ik verwacht de eerste leveringen deze week, dus hou de blog in de gaten.

Eén van de trends, retro-chic, kunt u nu al ontdekken in de winkels: met deze glasparels maakt u prachtige sieraden in de Chanel-stijl.

DSCN6759#002 DSCN6769#001

Vindt u 4 oktober nog heel lang wachten, dan is er ook nog ons Economy Bead Weekend van 18 en 19 september!


comments powered by Disqus