Blog

Trend voor het voorjaar: opvallende eye-catchers

19 January 11 08:47 AM

Eén van de trends op de catwalks (Armani, Just Cavalli, Moschino, Marni…) zijn halssnoeren met opvallende eye-catchers: grote platte stenen, opvallende hangers…

Deze nieuwe creaties spelen perfect in op deze trend: een kort halssnoer met een prachtige steen in gefossiliseerd hout. Een opvallend stuk, maar de neutrale kleuren maken het zeer draagbaar.

IMG_4236 IMG_4232

Het halssnoer kan op verschillende manieren gedragen worden, met het slot vooraan of opzij, de grote steen kan vooraan of opzij gedragen worden, het slotje erboven of eronder… De kralen zijn amethistkleurig kristal.

Met hetzelfde materiaal, deze schitterende ketting: een heel ingenieus ontwerp maar tegelijk heel sober en sterk.

IMG_4193 IMG_4187

 IMG_4247 IMG_4195

U kunt hiervoor elke grote platte steen gebruiken die aan de twee kanten doorboord is. De gaatjes moeten natuurlijk groot genoeg zijn voor de ketting.

IMG_1885 IMG_1875

U ziet er zich niet direct meester over? In de masterclass werken met ketting leert u er alles over. In deze workshop wordt specifiek ingespeeld op de laatste trends in juweelontwerp.

Als u meer wilt weten over de kleuren en trends voor het voorjaar en de zomer 2011: GAP Fashion Show Spring Summer Collections geeft het beste overzicht. Te koop in de betere tijdschriftenzaak.


comments powered by Disqus