Blog

Zahia Gent zoekt een visagiste

14 February 11 09:27 AM

Zahia Gent is dringend op zoek naar een ervaren visagiste (op zelfstandige basis).

Wij willen graag een beroep op jou doen voor de workshops Make-up Make-Over. Je bent empathisch en geduldig en gedreven om het beste uit elke klant te halen. Je hebt een verzorgd voorkomen en bent steeds zelf gemaquilleerd.

make-up   waaiers   dozen 087 medium

De werkuren zijn in onderlinge afspraak, in functie van de vraag van de klant en van jouw agenda. De workshops gaan meestal op zaterdag door en soms ook ‘s avonds.

Je bent bereid je aan te passen aan de methode en werkwijze van Zahia. In deze workshop zoeken we voor elke klant de maquillage die écht bij haar past. Een basiskennis kleuranalyse is dus onontbeerlijk. We verwachten dat je vertrouwd bent met de dominante kleurkenmerken (licht, donker, koel, warm, helder, gedempt). Als je hier niet voldoende vertrouwd mee bent, ben je bereid de workshop Kleuranalyse voor professionals te volgen. 

Alle werkmateriaal is aanwezig, je hoeft zelf niets mee te brengen. Er is ook een uitgebreide manual voor de lesgever. We werken met de producten van Make-up Studio. Je krijgt een commissie op de na-verkoop.

Stuur je sollicitatie mét foto naar sylvia@zahia.be ter attentie van Sylvia Dillen.


comments powered by Disqus