Blog

Zomerbraderij: actieweekend bij Zahia Aalst!

30 May 18 02:28 PM

Dit weekend is het zomerbraderij in Aalst! Er zijn tal van activiteiten in de stad en je kan overal genieten van kortingen en promoties.

 

 Zahia Aalst doet natuurlijk mee en is het hele weekend open, ook op zondag 3 juni van 14 tot 18u. Je kan bovendien profiteren van heel wat leuke acties!

 

zomerbraderij zahia aalst

 

Alle aankopen komen dubbel op de klantenkaart, er zijn snoeren en juwelen aan braderijprijzen, grabbelmanden (zakjes vullen voor €5!)  en je kan genieten van onze populaire Bring-a-friend actie! Schrijf je samen met een vriend(in), tante, mama, zus,collega,… in voor een workshop en je betaalt slechts inschrijvingsgeld voor 1 persoon. Je kan dus samen een workshop volgen voor de prijs van 1! Een topdeal!

 

Let op, inschrijven met deze actie kan enkel bij Zahia Aalst op 1,2 en 3 juni. Je kan natuurlijk wel kiezen uit alle datums die de komende maanden gepland staan in Aalst. De actie is geldig op alle workshops, met uitzondering van de workshop ‘Parels Knopen’.

Bij de ‘mama-dochter’ workshop kan je met 2 koppels (mama en dochter) inschrijven voor de prijs van 1.

 

Vermeld zeker ‘bring a friend’ als opmerking bij je inschrijving. Je krijgt dan wel een betaaluitnodiging voor het volledige bedrag, maar hoeft slechts de helft te betalen. De actie is niet cumuleerbaar met andere acties.

 

Neem je agenda erbij, spreek snel af, en schrijf je hier in!

 

Met wat geluk wordt het mooi weer, dus redenen genoeg om dit weekend een bezoekje te brengen aan Zahia Aalst!

Tot dan ; –)


comments powered by Disqus