Blog

Onze winkels gaan terug open op 11 mei

13 March 20 01:24 PM

 

Na weken van onzekerheid en “blijf in uw kot”, mogen de Zahia winkels volgende week weer open!

Vanaf maandag 11 mei zijn Zahia Antwerpen, Zahia Gent, Zahia Leuven en Zahia Aalst opnieuw open volgens de normale openingsuren.

 

Om de winkels in orde te brengen opent Zahia Leuven op dinsdag 12 mei pas vanaf 14u. Zahia Gent opent op woensdag 13, donderdag 14 en vrijdag 15 mei ook pas om 14u.

 

The Zahia ladies staan vol enthousiasme klaar om jullie weer te ontvangen, maar deze uitzonderlijke omstandigheden vragen natuurlijk om uitzonderlijke maatregelen.

 

Om de veiligheid van ons personeel en onze klanten te garanderen, nemen we daarom de nodige voorzorgsmaatregelen rond hygiëne en social distancing.

Zo kan je blijven winkelen bij Zahia op een aangename en verantwoorde manier.

voorzorgsmaatregelen_thumb[3]

 

Hier vind je een overzicht van de richtlijnen die we toepassen om een comfortabele en veilige winkelomgeving te creëren:

 

- Het sleutelwoord van deze versoepelingsmaatregelen is social distancing.

Omdat de oppervlakte van onze winkels beperkt is, kunnen we daarom maximum 3 klanten op hetzelfde moment ontvangen. Als je merkt dat er al 3 klanten in de winkel zijn, gelieve dan even buiten op afstand te wachten tot een andere klant de winkel verlaat.

 

- We vragen ook om zo veel mogelijk individueel te winkelen en je bezoek te beperken tot 30 minuten. Natuurlijk staan wij altijd klaar om je te helpen bij het uitzoeken van materiaal en kralen. Aarzel dus zeker niet om ons advies  te vragen om je bezoek zo aangenaam en efficiënt mogelijk te maken.

 

- Aan de ingang zullen dispenser met desinfecterende handgel aanwezig zijn.

Gelieve daarmee steeds je handen te ontsmetten bij het binnenkomen en het verlaten van de winkel.

 

- De winkelruimte wordt regelmatig grondig gepoetst. Het materiaal en de juwelen in onze winkels worden na elk gebruik gereinigd en ontsmet.

 

- Onze winkelmedewerkers zullen een mondmasker dragen. Wie in de mogelijkheid is vragen we om met een mondmasker te komen winkelen.

 

- Hou afstand van andere klanten en probeer zo veel mogelijk de aangegeven afstand van 1,5 meter tussen elkaar te bewaren.

In sommige Zahia winkels zal ook een aangegeven route zijn met een aparte in- en uitgang om te vermijden dat je andere klanten kruist.

 

- Betaal indien mogelijk elektronisch met je bankkaart, contactloos of met payconiq.

 

We zouden heel graag opnieuw starten met het geven van de workshops, maar daarvoor wachten we nog op het advies van de FOD Economie.

Voorlopig gaan de workshops dus nog niet door. Wie zich al had ingeschreven kan wel kosteloos verplaatsen door zich via de website opnieuw in te schrijven op een latere datum. Hierbij graag volgende referentie vermelden “verplaatsing geannuleerde workshop wegens corona + datum van de oorspronkelijke workshop”.

 

Naast onze fysieke winkels, kan je natuurlijk ook terecht op  de webshop!

Je vindt er een enorm uitgebreid aanbod aan kralen, materialen en afgewerkte juwelen.

Er komen wekelijks nieuwe items online, en we doen er alles aan om de pakjes zo snel mogelijk te verwerken en verzenden.

Ben je nog niet vertrouwd met onze webshop en vind je iets niet terug of ben je op zoek naar een specifieke kraal? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen met Sarah. Zij helpt je met veel plezier verder!

 

Het is een ongeziene en bijzondere situatie, maar wij nemen onze verantwoordelijkheid en houden het veilig.

Zo blijft winkelen een fijne ervaring voor iedereen!

En ondanks alle nieuwe richtlijnen en regels, blijft het enthousiasme, de goesting en het plezier om jullie te ontvangen en verder te helpen, natuurlijk onveranderd!

 

Samen tegen corona en samen voor elkaar!

Wees van harte welkom!


comments powered by Disqus