Blog

De Zahia winkels zijn open! Dit zijn de voorzorgsmaatregelen

07 May 20 04:44 PM

Na de verplichte sluiting en het shoppen op afspraak zijn Zahia Antwerpen, Zahia Gent, Zahia Leuven en Zahia Aalst weer open vanaf 26 april!

 

Er gaan voorlopig nog geen workshops door, dus de winkels zijn open volgens de gewone openingsuren.

Kijk hier op de website om de juiste openingsuren per winkel terug te vinden.

 

The Zahia ladies staan vol enthousiasme klaar om jullie weer te ontvangen, maar deze uitzonderlijke omstandigheden vragen natuurlijk om uitzonderlijke maatregelen.

 

Om de veiligheid van ons personeel en onze klanten te garanderen, nemen we daarom de nodige voorzorgsmaatregelen rond hygiëne en social distancing.

Zo kan je blijven winkelen bij Zahia op een aangename en verantwoorde manier.

voorzorgsmaatregelen

 

Hier vind je een overzicht van de richtlijnen die we toepassen om een comfortabele en veilige winkelomgeving te creëren:

 

- Het sleutelwoord van deze versoepelingsmaatregelen is social distancing.

Omdat de oppervlakte van onze winkels beperkt is, kunnen we daarom maximum 3 of 4 klanten op hetzelfde moment ontvangen. Als je merkt dat er al een maximum aantal klanten in de winkel zijn, gelieve dan even buiten op afstand te wachten tot een andere klant de winkel verlaat. Vermijd een lange wachtrij, als je merkt dat er al een aantal mensen staan te wachten, kom dan op een later moment terug.

 

- We vragen ook om met max. 2 personen uit je bubbel te winkelen en je bezoek te beperken tot 30 minuten. Natuurlijk staan wij altijd klaar om je te helpen bij het uitzoeken van materiaal en kralen. Aarzel dus zeker niet om ons advies  te vragen om je bezoek zo aangenaam en efficiënt mogelijk te maken.

 

- Aan de ingang zullen dispenser met desinfecterende handgel aanwezig zijn.

Gelieve daarmee steeds je handen te ontsmetten bij het binnenkomen en het verlaten van de winkel.

 

- De winkelruimte wordt regelmatig grondig gepoetst. Het materiaal en de juwelen in onze winkels worden na elk gebruik gereinigd en ontsmet.

 

- Het dragen van een mondmasker is verplicht in onze winkels. Onze winkelmedewerkers dragen ook een mondmasker. Voor wie zelf geen mondmasker bij heeft, zijn er wegwerpmaskers voorradig die je eventueel kan aankopen in de winkel.

 

- Hou afstand van andere klanten en probeer zo veel mogelijk de aangegeven afstand van 1,5 meter tussen elkaar te bewaren.

In sommige Zahia winkels zal ook een aangegeven route zijn met een aparte in- en uitgang om te vermijden dat je andere klanten kruist.

 

- Betaal indien mogelijk elektronisch met je bankkaart, contactloos of met payconiq.

 

Naast onze fysieke winkels, kan je natuurlijk ook terecht op  de webshop!

Je vindt er een enorm uitgebreid aanbod aan kralen, materialen en afgewerkte juwelen.

Er komen wekelijks nieuwe items online, en we doen er alles aan om de pakjes zo snel mogelijk te verwerken en verzenden.

Ben je nog niet vertrouwd met onze webshop en vind je iets niet terug of ben je op zoek naar een specifieke kraal? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen met Sarah. Zij helpt je met veel plezier verder!

 

Het is een ongeziene en bijzondere situatie, maar wij nemen onze verantwoordelijkheid en houden het veilig.

Zo blijft winkelen een fijne ervaring voor iedereen!

En ondanks alle nieuwe richtlijnen en regels, blijft het enthousiasme, de goesting en het plezier om jullie te ontvangen en verder te helpen, natuurlijk onveranderd!

 

Samen tegen corona en samen voor elkaar!

Wees van harte welkom!


comments powered by Disqus