Blog

Nieuw op onze site: gespecialiseerde boeken over kralen, etnische juwelen, etnografica...

10 November 07 10:39 AM

Vanaf vandaag vind je op onze site een overzicht van gespecialiseerde boeken over kralen, etnische juwelen, etnografica, reisgidsen... met doorkliklink naar de site van Amazon.

Ontelbare keren kreeg ik in de winkel de vraag waar ik dit of dat naslagwerk gekocht had, bij Amazon dus. Je vindt er echt alles, ook de meest gespecialiseerde werken.

Toch een woordje uitleg omdat ik merk dat veel klanten nog achterdochtig zijn om via het net te kopen. Sinds een jaar of tien koop ik vrijwel alles bij Amazon: je vindt er dan ook alles, zelfs de meest gespecialiseerde naslagwerken, het gaat zeer snel (soms maar een dag of drie), het is absoluut veilig én je mag een aankoop ook terugsturen. In die 10 jaar had ik geen enkele negatieve ervaring. Een keer was de kaft van een boek een beetje beschadigd: één mailtje en ik kreeg meteen een nieuw exemplaar opgestuurd.

Lopen de transportkosten dan niet op, hoor ik u denken. Dat valt best mee. Reken maar even uit: je rijdt naar de Fnac om een boek te bestellen (kilometers, parking, tijd verloren). Enkele weken later ga je terug naar de Fnac om je boek op te halen (tijd, kilometers, parking...). Bovendien blijft het iets hebben als er aangebeld wordt en de postbode staat voor de deur met een pakje... We maken enkel de link naar de Britse site en niet naar de Amerikaanse: als je invoert vanuit de Verenigde Staten, betaal je ook nog invoerrechten en BTW, die betaal je niet als je iets laat opsturen vanuit het Verenigd Koninkrijk, er zijn dus alleen transportkosten.

Op basis van de aankopen die je doet, stelt Amazon een profiel op zodat je bij elk bezoek aan hun website interessante tips krijgt over werken die je kunnen interesseren.

Op onze site komen enkel werken die we zelf hebben en die we goed vinden. De meeste van deze boeken staan in de winkel in Gent waar u ze eventueel ook kan inkijken.  Ideaal nu de feestdagen er weer aankomen en er weer naar cadeautjes moet worden gezocht... Veel leesplezier!


comments powered by Disqus