Blog

Zahia Lier: een vliegende start

01 April 09 11:02 AM

Zahia Lier is goed van start gegaan. Ann Cafmeyer is de perfecte charmante gastvrouw in haar prachtige winkel in een historisch pand in het centrum van Lier (je ziet de Zahia winkel liggen vanaf de Grote Markt!). De winkel straalt helemaal "Zahia" uit: de stijl van de meubels, de decoratie, er is een grote tafel om aan te werken, de koffie staat altijd klaar!

Veel klanten vragen ons of de collectie identiek is. Ann heeft alle kralen die we aankochten in Parijs voor de collectie van dit voorjaar. De basiscollectie halfedelstenen is vergelijkbaar maar niet identiek met die van de andere winkels. U kunt er dus kralen vinden die de andere winkels niet in hun assortiment hebben!

Het assortiment findings (slotjes, haakjes, ketting...) is even uitgebreid als dat van de andere winkels.

Ann organiseert ook workshops: u werkt in kleine groepjes van max. 6 deelnemers. U kunt er terecht voor de basisworkshop, de workshop Oorringen en ringen en de workshop kleuranalyse. Ook voor een individuele kleuranalyse kunt u in Lier terecht.

Hierbij enkele foto's van de openingsreceptie, ook het Nieuwsblad was van de partij.

P1010196 

P1010204 P1010213

P1010222 P1010211


comments powered by Disqus