Blog

1000 zonnen: wie wil op televisie?

31 May 09 06:30 PM

De VRT komt voor het programma 1000 zonnen en garnalen een dag opnames maken bij Zahia: ze zijn bijzonder nieuwsgierig naar het verloop van de workshops Ken je kleuren en Make-up Make-Over en naar wat vrouwen motiveert om hieraan deel te nemen.

De opnames gaan door op donderdag 11 juni in de namiddag, in de winkel in Antwerpen. Om praktische redenen combineren we beide workshops: het wordt een Ken je kleuren met extra aandacht voor make-up en accessoires, voor het make-over-aspect.

De VRT neemt op voorhand contact op met de deelnemers omdat zij ook uw verhaal willen brengen: wat is uw achtergrond, waarom bent u geïnteresseerd in deze workshop...

Voor deze opnames zijn we specifiek op zoek naar vrouwen van 35+ (géén maximumleeftijd!) die hun kleurtype nog niet kennen en die niet gewoon zijn zich te maquilleren. Deelname aan deze workshop is gratis (kleurenwaaier niet inbegrepen).

Bent u geïnteresseerd? Stuur dan een mailtje met foto naar ingeborg@zahia.be. We laten via de blog weten wie de uiteindelijke deelnemers zijn.

Waag uw kans, doe een gooi naar het BV-schap :)!


comments powered by Disqus