Blog

StyleClinic: How to Look Fabulous All the Time, at any Age, for any Occasion!

16 July 09 11:32 PM

Net dit nieuwe Stijl-boek besteld via Amazon. Op de binnenflap staat "Transform your life with these expert lessons". Nu, dat is wel wat overdreven, dat zou je wel kunnen zeggen van de masterclass Stijl die in het najaar bij Zahia gegeven wordt door Wilma Bouwman ;). Maar toch een heel leuk praktisch boek met onder andere een volledig hoofdstuk gewijd aan accessoires. Eén minpuntje misschien is dat het boek zich hoofdzakelijk richt op één stijltype: het "City chic" type. Is je stijl eerder "creatief" of "dramatisch", dan voel je je wellicht minder aangesproken door de tips en foto's.

Meer boeken over kleur en stijl en kralen vindt u hier, met doorkliklink naar de site van Amazon. We maken enkel de link naar de Britse site en niet naar de Amerikaanse: als je invoert vanuit de Verenigde Staten, betaal je ook nog invoerrechten, die betaal je niet als je iets laat opsturen vanuit het Verenigd Koninkrijk, er zijn dus alleen transportkosten.


comments powered by Disqus