Blog

Zahia zoekt een freelance kleurconsulente voor de winkel in Gent

18 July 09 08:48 AM

Voor de winkel in Gent zijn we op zoek naar een ervaren kleurconsulente die op zelfstandige basis voor ons wil werken.

We willen graag een beroep op jou doen voor een aantal van de workshops Ken je kleuren,eventueel ook voor individuele kleuranalyses. Hierbij hoort ook make-up en stijladvies.

Koffer_09#001 Consult_03#001

Je hebt uiteraard een opleiding als kleurconsulente, je hebt ook een basiskennis van stijl en visagie. In het ideale geval ben je net zoals onze klanten gepassioneerd door kralen en juwelen. Je bent empathisch en geduldig en gedreven om het beste uit elke klant te halen.

De werkuren zijn in onderlinge afspraak, in functie van de vraag van de klant en van jouw agenda. Af en toe een avond en/of een zaterdag moet mogelijk zijn. Je bent bereid je aan te passen aan de methode en werkwijze van Zahia. Zahia werkt zelf met 10 types maar vertrekt ook vanuit de benadering van de dominante kleurkenmerken (licht, donker, koel, warm, helder, gedempt). Bijscholing en begeleiding zijn voorzien. Alle werkmateriaal is aanwezig (analysedoeken, kragen, huidkaartjes...), je hoeft zelf niets mee te brengen. 

Stuur je sollicitatie mét foto naar yasmina@zahia.be. Graag een uitvoerige beschrijving van je werkwijze, waar je je opleiding kreeg, met hoeveel types je werkt, welk materiaal je gebruikt enz...


comments powered by Disqus